Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tappancsok a metróban

2009.07.01

Papucsok. Szandálok. Magassarkú szandál. Kockasarkú szandál. 42-es strandpapucs, virágmintás, kék. Szandál zoknival. Edzőcipő. Sportcipő. Meleg cipő. Zárt cipő. Papucs. Sok csattogó papucs. Piperkőc cipő. Hozzá nyakkendő, ing és vasalt nadrág jár. Felfelé kanyarodó orr. Szinte késztetést érzek, hogy lerajzoljam. Szandálok, papucsok, megint. Zokni. Mezítláb. Zokni csak szandállal, tangapapucshoz nem lehet felhúzni. Széttaposott cipők. Öregecske cipők. Kopott cipők. Új cipők. Ízléstelen cipők. Lila cipő. Te jó ég. Ez olyan ronda, hogy az már szép. Jaj, nem, dehogy. Mielőtt bárki komolyan venné szeretném leszögezni, hogy életemben nem láttam még ilyen ocsmány lábbelit. Toplistás a piperkőc cipővel és a 42-es papuccsal együtt. (És mindhármat férfi viselte a lábán.)
Csak rajtam volt saru. Ez büszkeséggel tölti el a lelkemet. Ó, te hiú marha. A saru jó dolog. Kicsit sokat kell kötözgetni, de jól néz ki (nagyon) és kényelmes és nyári. Szerintem idén nyáron ez lesz a sláger. Már vannak erre utaló jelek.
Hupilila cipő, jaj.
Érdekes holmikban grasszálnak az emberek.
Nem a szó klasszikus értelmében, mert:
grasszál (latin): 1. hencegve, pöffeszkedve, fölényeskedve jár-kel, működik (személy) 2. garázdálkodik, hatalmaskodik, erőszakoskodik (személy) 3. elharapózik, elhatalmasodik, pusztít (járvány)
Ma is tanultunk valamit.

"- Máté fiam, te ismered a széfünk számkombinációját?
- Jelentem, csupa négyes.
- Jó, de milyen sorrendben?"

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.