Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kiriszambó

2009.02.28

Igazából nem vagyok beteg, csak nem érzem magam olyan jól. Úgy is mondhatnám, rossz a közérzetem. De elmúlik. Tudom. (Remélem.)
Holnaptól március. Most már tényleg mindjárt tavasz van. Annak örülök, hogy tudom, mit fogok felvenni május végén/június elején. (Azt nem tudom, holnap mit fogok felvenni. Ja, de. Kivételesen pontosan tudom, mit fogok viselni.)
Az oviban szilva volt a jelem.

Amúgy tényleg. Még töröm magam, amíg bírom, aztán ha nem hagynak békén és végképp belefáradtam, piros begóniát tűzök a hajamba (mert lesz még), azt mondom 'Kiriszambó' (mert ezt könnyebb kimondani, mint azt, hogy 'Deferótász'), és kedvesen mosolygok mindenkire.

Csak arra nincs időnk, amire nem is szánunk időt. Az a baj, hogy én szeretnék nem szánni időt mondjuk a fizikára, de mégis muszáj. Sokáig abba az illúzióba ringattam magam, hogy ezzel az évvel vége. Egy frászt. Még egy teljes évet ki kell bírni, segítség!
Kíváncsi lennék egy igazi angol iskolára, egyenruhával, mindennel.

Az a baj, hogy a gondolatok tetszésük szerint járkálnak ki-be a fejemből.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Kiriszambó

(ééén, 2009.03.01 19:32)

Ez bizony Örkény István bácsi 'Tébolyda' c. egyperceséből van.;-)

egyébként olvaslak ám...

(Geszti, 2009.03.01 13:42)

Gyógyulj meg! :)
Biztos nagyon műveletlen vagyok, de nem ismerem, honnan van ez a "Kiriszambó"-dolog... Áruld el ha lehet, kíváncsivá tettél...! :)