Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


És holnap jön egy villamospótló

2008.09.24

Este van már, nyolc óra, ég a világ a boltba, sallárom, sallárom, ég a világ a boltba. Ott mérik a pántlikát, piros színű pántlikát, sallárom, sallárom, piros színű pántlikát...

Ez most így beugrott. Időben még kábé pontos is. 10 perc múlva lesz nyolc. Sajnos a folytatása nem jut eszembe.

És holnap jön egy villamos, és átvisz a holnaputánba, holnap jön egy villamos, ne félj...

Ezt a dalt először nagyon nem szerettem. Aztán nagyon igen. Altatódal felnőtteknek címre hallgat, a 30 éves vagyok c. musicalben szerepel, és majd alkalomadtán varázsolok ide egy szöveget, mert érdemes. Majd legközelebb.

Egyébként nem kedvelem a villamost, csak az 1-t vagy az 1A-t, de azt is csak akkor, ha nincs tömeg, és fel lehet oda ülni, ahova mondjuk a táskádat teszed le.:P Vagy estefelé, alkonyatkor, akkor ülve, kibámulni az ablakon, utazni nyolc megállót... Az jó dolog. Minden más villamosnak mondott megnyilvánulás kényelmetlen. Nem szeretem a tömeget, és az emberek a kombínón (szép magyar szóval :P) még kellemetlenebb tömeget alkotnak, mint a metrón. Ráadásul jobban rángat, kevésbé lehet megállni és kevésbé lehet kapaszkodni. A buszt se szeretem, a busz büdös, rángat és ráz, zötykölődik, szóval az is kellemetlen. Olyan, mint egy nagy autó. Az autókat sem szeretem. Trolival nagyon ritkán járok, kevés megállót, elhanyagolható (anyagi pont vagy mi). A vonatot, azt szeretem nagyon.

Múlt hét szerda óta 45 lila ruhadarabbal rendelkező embert sikerült a fejemben regisztrálnom, hogy igen, rajta volt lila.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.