Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Békaperspektíva

2009.02.09

Biztos, hogy lenne még dolgom, biztos, hogy más, mint amivel foglalkozom, de, szokás szerint, nem izgat. Ma tűrhető mennyiségű hasznos dologgal foglalkoztam, szerintem többel, mint szoktam, és különben is, már nincs háromnegyed óra se az NCIS-ig.

Rammstein: Te Quiero Puta
Vamos, vamos, mi amor
Más, más, más, por favor...
Te quiero, puta!

Ésatöbbi...
http://www.youtube.com/watch?v=cpqUs-cVi9k
(Most lusta vagyok linkelni, különben is hülyül az eoldal.)

Az esetek többségében (úgy 90%-ban) nem tudom elsőre kimondani azt, hogy perspektíva, helyette sperpektívát mondok.
A perspektíváról mindig az a kép jut eszembe, ami Jézust ábrázolja, amint siratják, olyan, mintha egy ágyon feküdne. Az ábrázolási mód abban az időben, amikor készült nagyon újszerűnek számított, legalábbis mintha ezt tanultuk volna. Mindenesetre engem vonatsínekre emlékeztet
.

Ismétlés a tudás anyja. Van, amit nem szeretünk ismételni. Van, amit nem akarunk ismételni. Van, amit meg szeretnék ismételni.
Igazából semmit sem lehet megismételni. Pontosan ugyanúgy nem. Van, ami megismétlődik, déja vu-nek hívják, de az hiba a Mátrixban.
Nem tudom leírni tisztességesen, hogy déja vu. Illetve nem vagyok biztos benne.

Vannak dolgok, amiket teljesen értelmetlennek tartok.Viszont annyira hihetetlenül fejlődőképes vagyok, hogy nem teszem szóvá, nem kötök bele, mert belátom, hogy az is értelmetlen lenne.
Azt azonban nem bírom, hogy a "jóllaktam" és a "de finomat ettem" stb. kezdetű mondatokra ezt a választ kapjam: egs
. Anyád. Még olvasni is rossz.Még akkor is, ha nem nekem szól. Ez az evés meggyalázása. Visszataszító.

t.A.T.u. - Ya Sosla S Uma (All The Things She Said)
Lusta vagyok linkelni, túl hosszú URL-cím tartozik hozzá, különben is, olyan egyszerű beírni a keresőbe.

Sose hittem volna, hogy valaki képes leszólni a Quimbyt. *megbotránkozva néz*
Táncolj, Nyina!

Nem engedem, hogy a szabad akaratomban akadályozzanak! Csakazértis és csakazértsem. Mondjál csak a-t, úgyis b-t fogok válaszolni.

Ki tudja: a "Csengetett, mylord?"-ban vagy a Narancsvidékben szerepelt Dolby kapitány?Ha az előbbiben, akkor a nyanya papagája volt, ha az utóbbiban, akkor a főszereplő srác játéklova. (Igazából a Narancsvidékből egy részt se láttam, most mégis teljesen elbizonytalanodtam.)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

dreammeli@gmail.com

(Dácska, 2009.02.09 22:12)

Rammstein: Te Quiero Puta a kedvenc. Nem vagyok nagy R. -fan, de ezt különös módon megszerettem. Örök. ^^

Az értelmetlen dolgok szóvátételéről nekem is le kellene szoknom, el kell fogadni az emberek hülyék, s hiába közlöd velük ezt a szomorú tényt, úgyis azok maradnak. Jó, kivétel erősíti a szabályt, de ne mi váltsuk már meg a világot. (bárgyakranvanvoltleszilyenszándékom)

A Quimby minőség. Lehet nem szeretni, de leszólni nem ildomos. Ajánlatos lenne körülnézni inkább a Viva játszási listájának az elején, és talán onnan válogatni. A tartalmas pop számok korában a Q. kincs.