Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A mosómedve megy elöl

2009.08.23

Tudnék csak trombitálni, tuti, hogy a Tenkes kapitánya főcímét tanulnám meg először. Aztán az Indiana Jonesét. Unokatesóm tanult trombitálni.
Igen, ez jó.

Nekem vannak furcsa kérdéseim.

Nagyon szépen kérem az összes olvasómat, hogy írja le egy dráma szerzőjét és címét. Egy olyanét, amit szeret és szívesen ajánl másoknak is, mert úgy gondolja, hogy érdemes elolvasni.

Nem linkelek, mert bárki rákereshet az említettekre, mindkettő fent van YouTube-on, nem nagy művészet megtalálni.

Sose kóstoltam desztillált vizet, mert általánosban külön hangsúlyozták, hogy a kísérleti anyagokat TILOS megkóstolni. Gimiben pedig valahogy nem jutott eszembe. Most már mindegy.
Azért az nem volt szép, hogy Micimackó néni elfelejtkezett rólunk. Azt ígérte, jön elbúcsúzni. Végül mi kerestük meg.

Próbálom nem elpazarolni a nyár utolsó hetét.

Fogadjunk, hogy senki se akarná megnézni velem az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága című remekművét. Nem mintha tudnám, honnan szerezném be, de akkor is. Én se szeretem az akciófilmeket. Nem mintha ez akciófilm lenne. A Die Hard-ot és az Ötödik elemet mégis bírom. Azok viccesek. És Indiana Jonest sem kell komolyan venni. Nem is veszem, nagyon helyesen. Úgy pedig teljesen nézhető.
Általában nagyon komolyan veszek majdnem mindent. Azt mondják, nem kéne. Vagy nem mindig. De én szeretem. Jó, az nem tetszik, ha kinevetnek, mert túl komolyan veszek valamit, ami másnak csak játék. Általában nehezen viselem, ha kinevetnek.

"Magamat kigúnyolom, ha kell, de mástól nem tűröm el."

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

na, most visszaolvasok és kommentelek :)

(Geszti, 2009.08.29 23:14)

Öh... Jó drámával asszem nem tudok szolgálni per pill, viszont a kiristálykoponyásat szívesen kölcsönadom, legalábbis emlékeim szerint öcsém haverjától megszereztük... (De azért nem kéne elkiabálnom, mert lehet hogy csak ideglenesen, holnap utánanézek...)

dorasuci@freemail.hu

(Dóra, 2009.08.24 13:10)

Dürenmattól (nem tudom, hogy így írják-e) a Nagy Romulust ajánlom, iszonyatosan jó dráma, imádom.:)